Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/kppk/domains/kampinoski-szwendak.pl/public_html/index.php on line 11

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kppk/domains/kampinoski-szwendak.pl/public_html/index.php:11) in /home/kppk/domains/kampinoski-szwendak.pl/public_html/index.php on line 42

Notice: Use of undefined constant SID - assumed 'SID' in /home/kppk/domains/kampinoski-szwendak.pl/public_html/index.php on line 208
 Szwendak


SZWENDAK - opinie - uwagi
Witajcie. Chciałbym prosić każdego kto przeczyta ten wpis o dodanie
opinii, uwag na temat naszej strony. Może trzeba coś zmienić coś dodać.
Chciałbym dowiedzieć się czy strona się Wam podoba czy jest potrzebna?
Bardzo proszę o kilka zdań w tym temacie. Pozdrawiam i zapraszam.
szwendak
05-11-2012 11:14:43
hr
Witam. Panie Pawle.Przeglądając tą stronę zawsze zwracam uwagę na przepiękną szatę graficzną, te drogowskazy niemal są realistyczne jak w terenie, ławeczka niczym wyjęta wprost z pod Babskiej Górki. Aktualizacje i wpisy też dokonywane są dość często co powoduje, że aż korci wejść na \"SZWENDAKA\" przy porannej kawce. Co do minusów to błędy, błędy i jeszcze raz błędy. Od ciężkich ortograficznych po stylistyczne oraz brak znaków interpunkcyjnych. Tylko nad tym należy popracować. Pozdrawiam Pana, małżonkę i całą ekipę KPN-owskich \"SZWENDAKÓW\".
GOŚĆ
09-11-2012 8:27:09
hr
A ja zauważyłem, że ostatnio jest już dużo lepiej. Trochę za mało wpisów na stronie głównej. Ogólnie jest ok.
GOŚĆ
13-11-2012 20:54:37
hr
Witam. Postaram się bardzie uważać na popełniane błędy. Dziękuję za dodanie wpisu. Pozdrawiam naszego \"ORTOGRAFICZNEGO GOŚCIA\".
szwendak
14-11-2012 19:45:40
hr
mi osobiście podobają się te błędy ortograficzne. Gdy czytam \"wierza\" - to taki nowy duch we mnie wstępuje, odsuwam się od starych zasad języka polskiego i każe się sobie zastanowić co ja właściwie czytam.
Podoba mi się , że tę stronę robi prawdziwy miłośnik Puszczy wkładając w nią serce i swój czas. I choś narazie nie udało mi się wkleić zdjęć , bo nie chciały się wkleić, to za jakiś czas z pewnośćią ponowię próbę. Po wcześniejszej ich obróbce.
Czuwaj duch Szwendaku!
Kuba
28-11-2012 10:04:48
hr
strona ciekawa,ładne zdjęcia,szkoda że mało opisów szlaków,ale wszystko do nadrobienia.Miło wiedzieć że są miłośnicy pieszych wędrówek po zakamarkach naszej puszczy.pozdrawiam.Paweł
GOŚĆ
28-11-2012 13:48:48
hr
Witaj Pawle. Mogę Ci obiecać, że nadrobię te zaległości. Mam do przepisania około trzydziestu ciekawych tras. Niestety jak to często bywa braknie na wszystko czasu. zapraszam do naszego klubu.
szwendak
28-11-2012 14:09:04
hr
A można by tak zrobić , żeby pod każdym zdjęciem była możliwość zrobienia wpisu? A także pisać bezpośrednio do autora zdjęć.
Długodystansowiec - świetna galeria. Będę do niej wracał. Zwłaszcza zdjęcia z poza szlaku. Jak tylko wykuruję kręgosłup - wyruszę na poszukiwanie równie uroczych widoków. Mój pies już merda ogonem przez sen.
Kuba
28-11-2012 23:41:18
hr
Witam. Co do opisów pod zdjęciami to chyba da się zrobić. Ja się na tym nie znam ale zapytam naszego webmastera Zbyszka.Z tym pisaniem do autorów zdjęć to nie wiem czy klubowicze by tego chcieli, wyślę do wszystkich maila i zobaczymy. Zawsze można napisać na skrzynkę klubową z prośbą o przekazanie wiadomości.
Wiadomość można wysłać na symbol skrzynki pocztowej umieszczony pod tabliczkami informacyjnymi w zakładce klub. Możesz też wysłać maila na adres:klub.szwendak@gmail.com
szwendak
29-11-2012 12:21:02
hr
Witam,

/Kuba/ Co do Błędów dodawania zdjęć to wiem, że jest błąd. Napisałem już nową bibliotekę która powinna rozwiązać problem, ale jeszcze trwają testy.

Co do podpisów pod zdjęciami to temat jest ciekawy, ale jak miało by to wyglądać?

Proponuje w galerii ikonę [komentarze] i dopiero po jej kliknięciu ładowane były by one wraz z możliwością dodawania.

Komentarze pod każdym zdjęciem (szczególnie gdyby wyszła dyskusja) rozwalała by wygląd galerii.

Wszystkie sugestie techniczne proszę zgłaszać na adres szwendak-webmaster@net6.pl

Pozdrawiam
Zbyszek
Zbyszek
09-12-2012 10:31:14
hr
Pytanko:)
Kogo drażni logowanie? (ja często zapominam sie lognąć)
Może dodać opcję \'zapamiętaj mnie\'?

Pozdrawiam
Szalony Webmaster;)
GOŚĆ
10-12-2012 22:09:10
hr
Brak odpowiedzi co do logowania oznacza zgodę;)
Dodałem opcję \"pamiętaj mnie\".
Działa na podstawie ciastek czyli zależnie od konfiguracji przeglądarki.
Zbyszek
12-12-2012 18:15:28
hr
Cześć opcja zapamiętaj mnie faktycznie przydatna.
A może dodać opcje dodawania wpisów przez naszych klubowiczów coś takiego jak mamy na głównej stronie? W sumie mamy do tego forum klubowe ale jakoś nie przybywa tam wpisów.
GOŚĆ
13-12-2012 11:09:11
hr
Coś teraz nasze logowanie nie działa poprawnie. Zalogowałem się nie kliknąłem opcji zapamiętaj mnie i po dodaniu wpisu mój login się nie pojawia.
szwendak
13-12-2012 11:20:29
hr
oj tam, oj tam;)
Może coś tam nie działać.
GOŚĆ
13-12-2012 14:52:25
hr
Zbysiu nie wiem czy nie lepiej było wcześniej z tym logowaniem.
GOŚĆ
13-12-2012 18:42:47
hr
Ten ostatni wpis to ja szwendak. Byłem zalogowany a i tak nie dodało podpisu. Wylogowało mnie z automatu podczas dodawania wpisu. Coś jest nie tak.
szwendak
13-12-2012 18:45:11
hr
No dobra był mały problem...

Ale już wszystko powinno śmigać;)
Zbyszek
15-12-2012 21:04:19
hr
Zaraz zobaczymy. jeżeli jest podpis pod tym wpisem to jest ok. Pozdrawiam Szwendak.
szwendak
16-12-2012 11:00:20
hr
Zbysiu. Brawo teraz to już działa jak trzeba. jutro zerknę co z dodawaniem fotek.
szwendak
16-12-2012 11:01:06
hr
Dodawanie fotek też już działa poprawnie.
prezesowa
17-12-2012 20:44:40
hr

Hello, dear Administration!

For a long time I watch your project,
but today I was surprised strange facts (and photos) on your website,
that someone posted on my profile:
http://letsdodating.net/Kellyfak/private_photo

Is all this true?
How to understand it all ?!
I hope for early answer!
GOŚĆ
22-12-2016 19:50:52
hr
Interesting design.
So, this website very nice, I LLLiked it! :)
P.S. I recommend for you the "XRumer 16.0" program for effective promotion.
It's a best SEO and SMM software for today.

Your read it - then it works! ;)
GOŚĆ
22-12-2016 6:44:47
hr
The new XRumer 16.0 - revolution in online promotion:
artificial intelligence will help you to attract customers so effectively,
more than ever!
GOŚĆ
24-12-2016 0:11:56
hr
Aktualności
Karta Mieszkańca Gm. Kampinos
Baza teleadresowa
Informacje o Gminie
TURYSTYKA
KOMUNIKACJA
Ośrodek Pomocy Społecznej
Biblioteka Publiczna Gm. Kampinos
Zespół Rekreacyjno-Sportowy
Oświata
FUNDUSZE I DOTACJE
Opieka zdrowotna
Policja
Parafie
Stowarzyszenia
Jednostki OSP
Terenowy Zespół Doradców
Zarządzanie Kryzysowe
Informacje dla Rolników
Biuletyn Kampinoski
Linki do Sąsiadów
Stypendia i zasiłki szkolne
REFERENDUM OGÓLNOKRAJOWE
WYBORY DO SEJMU I SENATU 2015













Aktualności

wstecz

2017-01-05 13:21:05

Gmina Kampinos z Certyfikatem "Samorząd Przyjazny Rodzinie"

Dobre co? hehehehe se pszyznajom certyfikaty.No ciekawe kiedy se pszyznajom certyfikat dożywotniego rządzenia.Cuda ni wida nie znane w całym śfiecie ale poczytać se można bo okazywa się że są nowezboczenia.
GOŚĆ
05-01-2017 15:39:41
hr


Dodawanie Wpisu

Treść:

Aby dodać Wpis musisz udowodnić, że nie jesteś botem

żeby to zrobić przepisz liczbę(5 cyfr)

anty_bot

Liczba z rysunku:

 klub nasz_kpn ciekawe_miejsca ciekawe_trasy
krajobraz zwierzęta my_na_szlaku miejsca roślinki wydarzenia wspomnienia
galeria
Aktualna pogoda w Kampinoskim Parku Narodowym Artykuły o Kampinoskim Parku Narodowym Linki związane z Kampinoskim Parkiem Narodowym mapa parku KPN Wpisy użytkowników portalu
Copyright 2010-2011 Wszelkie prawa zastrzeżone. CODE & DRESING NET6
Zgubiłeś się? - Mapa serwisu  - Szukaj
Powiększenie zdjęcia
Trwa ładowanie zdjęcia...

glowna ; SZWENDAKopinieuwagi_iKhwS ; SZWENDAKopinieuwagi_iKhwS